Quick Buy - Belangrijkste functionaliteiten

Naujos eilutės pridėjimas

Om een nieuwe item aan de lijst toe te voegen, klik gewoon op "voeg nieuwe regel toe" of op de kaartje-icoon. Op het scherm worden weer de opties voor de invoer van artikelen weergegeven.
Als er producten aan Quick Buy worden toegevoegd die er al staan, moet u beslissen of u een gegeven item:

• toevoegt als een nieuwe regel,
  • samenvoegt met de item die al in Quick Buy aanwezig is,
  • overslaat bij het ophalen naar Quick Buy.

Afdrukken

Met deze optie kan een lijst van producten die in Quick Buy staan worden afgedrukt.

LET OP!
Alleen correct ingevoerde producten worden afgedrukt, d.w.z. producten waarbij geen fout is weergegeven.

Producten verwijderen

U kunt artikelen van de Quick Buy lijst verwijderen door de daarnaast staande checkboxen aan te vinken, en vervolgens op de knop "Verwijder" te klikken of de icoon "x" aan het einde van elke productregel te selecteren.

Kopiëren naar de parking

Om bepaalde producten naar de Parking te kopiëren, selecteer de daarnaast staande checkboxen en klik vervolgens op de knop "Kopieer naar parking".

Geef nu aan naar welke map in de Parking de artikelen moeten worden gekopieerd.

Producten parkeren

Met de optie "Parkeer producten" kunnen producten die op de Quick Buy lijst staan naar de Parking worden verplaatst. Om van deze functionaliteit gebruik te maken, vink de checkboxen naast bepaalde producten aan en klik op de knop "Parkeer producten".

Bestelling optimizer

Deze functie dient ervoor om uw bestellingen te optimaliseren.

U moet een bestelling via Quick Buy plaatsen om de optimizer te kunnen gebruiken.
Om de gehele bestelling te optimaliseren, selecteer alle items en klik vervolgens op de knop "optimaliseer" boven/onder de tabel met producten.
U kunt ook per regel optimaliseren door te klikken op de link "optimaliseer" aan het einde van de betreffende regel.
De knop en links " optimaliseer " verschijnen alleen als de opgegeven hoeveelheden kunnen worden geoptimaliseerd.

Na het klikken op "optimaliseer" zal het systeem, voor de regels waarin de hoeveelheid niet optimaal is, een hoeveelheid uit een hogere prijsgroep suggereren die voor u mogelijk voordeliger kan zijn.

Tussen haakjes wordt de hoeveelheid getoond waarmee de bestelling voor het betreffende product verhoogd zal worden.
Verder ziet u ook de prijs en de netto of bruto waarde (afhankelijk van het type klant) voor de voorgestelde hoeveelheid.

Om de gehele bestelling te optimaliseren, vink alle checkboxen naast de geselecteerde regels aan en klik vervolgens op de knop "optimaliseer geselecteerde producten" boven/onder de tabel met producten om de wijzigingen voor alle producten op te slaan.
Door echter te klikken op de link "optimaliseer geselecteerde item" aan het einde van de regel met een gegeven product, wordt alleen dit specifieke product bijgewerkt.

De door de klant ingevoerde hoeveelheid wordt dan vervangen door de optimale hoeveelheid.

Er worden, afhankelijk ervan of de klant een bedrijf of een individuele persoon is, prijzen en de netto of bruto waarde weergegeven.

Exporteren naar een CSV-bestand

U kunt deze optie gebruiken om geselecteerde producten naar een CSV-bestand te exporteren. Selecteer gewoon de daarnaast staande checkboxen en klik op de knop "export naar CSV-bestand".

LET OP!
Alleen correct ingevoerde producten worden naar een bestand geëxporteerd, d.w.z. producten waarbij geen fout is weergegeven.

Toevoegen aan een bestelling

Als u klaar bent met het invoeren van regels met behulp van Quick Buy, moet u de regels aan uw bestelling toevoegen met de knop "voeg toe aan bestelling". Alle correct opgegeven items en hun hoeveelheden zullen automatisch naar uw bestelling worden verplaatst, en de onjuist ingevoerde producten blijven in Quick Buy.

Om uw bestelling af te ronden gaat u naar de winkelwagen.

Producten filteren

Gebruik deze optie om een bepaald product snel te vinden aan de hand van een TME- of klantsymbool.

Producten uit een aanbieding

Om van een aanbieding te profiteren, klik op de link "aanbieding beschikbaar", kies de te gebruiken aanbieding en bepaal vervolgens of de regel uit de aanbieding moet worden toegevoegd als een nieuwe item of een al in Quick Buy aanwezige item moet vervangen.

Gelijksoortige producten

Als er gelijksoortige producten voor een bepaald product bestaan, wordt deze informatie onder het betreffende artikel weergegeven.
U kunt een gelijksoortig product aan Quick Buy toevoegen door een van de twee opties te kiezen:

• een product dat actueel aan Quick Buy is toegevoegd vervangen door een gelijksoortig product,
  • een gelijksoortig product toevoegen als een nieuwe regel in Quick Buy.

Informatie over beschikbaarheid

Het informatiesysteem over beschikbaarheid is een functie waarmee veranderingen van de voorraadstand bij TME kunnen worden gevolgd.
U kunt twee soorten meldingen instellen:

• eenmalige melding zodra de voorraadstand het niveau van de totale vraag bereikt,
  • meerdere meldingen als de voorraadstand groter wordt maar nog niet voldoende is om de vraag te dekken. Ze worden gestuurd totdat de voorraadstand groot genoeg is om de vraag volledig te dekken.