MODALITĂŢI ŞI COSTURI DE LIVRARE

MODALITĂŢI ŞI COSTURI DE LIVRARE

 
ATENŢIE! Timpul de livrare menţionat are caracter orientativ şi se bazează pe analizele statistice – în situaţii excepţionale se poate prelungi.
 
 
Dacă se alege forma de expediere Standard, TME va alege curierul.
 

Livrare prin GLS Romania COD

Aceasta este o modalitate de livrare standard. Costul total al livrării unui colet de până în 30 kg este de 21 RON net (valoare neta fara TVA) - 24,99 RON brut (valoare cu TVA inclus).

GLS Romania COD livrează şi colete cu plata la destinaţie. Suma de plată este încasată de curierul care livrează coletul. Costul de livrare în expedierile cu plata la destinaţie este de 21 RON net (valoare neta fara TVA) - 24,99 RON brut (valoare cu TVA inclus) şi se referă la colete până în 30kg. Suma maximă de plată la destinaţie este de 5000 RON brut (valoare cu TVA inclus) pentru persoane fizice şi pentru persoane juridice.

Preţul se referă la un singur colet. Dacă expedierea cuprinde mai multe colete, atunci costul va fi calculat pentru fiecare colet separat.
 

Livrare prin GLS Romania

Această modalitatea este acceptată după negocieri individuale cu un client. GLS Romania este disponibil doar pentru clientii care au ca forma de plata transfer bancar. In acest caz costul de transport este de 17 RON net (valoare neta fara TVA) - 20,23 RON brut (valoare cu TVA inclus). pentru un colet.

DHL Express - transport cu avionul

ATENŢIE! În cazul coletelor de mari dimensiuni, TME îşi rezervă dreptul de a schimba tipul de transport din aerian în rutier, ceea ce echivalează cu prelungirea timpului de livrare.
 

Taxa pentru expedierea coletelor de pana la 10kg, pentru transport cu avionul prin DHL Express, este de 39 RON net (valoare neta fara TVA) - 46,41 RON brut (valoare cu TVA inclus). Termen de livrare - 1 zi* (in cazul comenzilor plasate pana in ora 15.30).

Produsele periculoase (explozibili, materiale inflamabile, gaze, etc) sunt excluse de la livrarile prin DHL Express.

*Termenul de livrare este de 1 zi pentru orasele mari, alte orase 1-2 zile. În cazul comenzilor cu plata în avans, termenul de livrare variază. Pentru mai multe detalii despre termenul de livrare contactați departamentul de vânzări: +40 356467401

UPS
 

 

linecard

To view products, please select manufacturer or category.

Quick Buy

?
symbol of product ordered quantity
Preview

Other options of Quick Buy

This Website is using cookies. Click here to find out more about cookies and their settings.

Don't show it again