НАЧИН И РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ

НАЧИН И РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ

 
ВНИМАНИЕ! Посоченото време за доставка е ориентировъчно и e получено от статистически анализ – при изключителни обстоятелства може да бъде удължено.
 
 
В случай на избор на начин на пратка Standard, фирма TME ще избере куриера.
 

UPS Express Saver – въздушен транспорт

Цената за изпращане на пратка до 30 кг с въздушен транспорт UPS Express Saver възлиза на 7,90 Eвро (нето). Време за доставката – 1 ден (при условие, че поръчката е заявена преди 14.30 CET). С въздушен транспорт UPS Express Saver не се доставят стоки, които се класифицирани като опасни (взривни вещества, запалими вещества, газове и др.)

UPS

DHL Express – въздушен транспорт

Цената за изпращане на пратка до 10 кг с въздушен транспорт DHL Express възлиза на 7,90 Eвро (нето). Време за доставката – 1 ден (при условие, че поръчката е заявена преди 14.30 CET). С въздушен транспорт DHL Express не се доставят стоки, които се класифицирани като опасни (взривни вещества, запалими вещества, газове и др.)

dhl

Транспортна фирма GLS

Цялостна цена на колети до 30 кг е 7,00 EUR (нето). За по-тежки колети молим да се разберете с отдела за експорт (+48 42 645 54 44, export@tme.eu)

GLS

Други транспортни фирми

Ако желаете да изберете друга транспортна фирма, молим за контакт с TME. Оплати за този тип на изпращане на стокa се установяват съгласно с транспортни тарифи на избраната фирма.

 

linecard

To view products, please select manufacturer or category.

Quick Buy

?
symbol of product ordered quantity
Preview

Other options of Quick Buy

This Website is using cookies. Click here to find out more about cookies and their settings.

Don't show it again