Tuotteiden listan kopiointi

Moduuli, jonka avulla voi liittää tilaukseen aikaisemmin laaditun tuotteiden symboliluettelon vaadittujen määrien kanssa.

Sinun on muistettava erottaa tuotteen symboli sen määrästä, käyttämällä yhtä seuraavista merkeistä: pistettä, pilkkua, puolipistettä, sarkainta tai välilyöntiä.
Yhtä tärkeä on se, että jokainen artikkeli sijaitsee erillisessä rivissä. Hyväksyäksesi lisätyn luettelon, sinun on painettava ”lataa”-painiketta.

Sen jälkeen kun olet liittänyt artikkeliluettelon, näytölle ilmestyy yhteenveto, jossa voit tarkistaa lisättyjen rivien virheettömyyden.

Mikäli jokin artikkeli on kirjoitettu väärin, ilmestyy virheen tyypistä ilmoittava tiedotus. Sinun on korjattava virheellinen rivi ja seuraavaksi sinun on vahvistettava muutokset painamalla ”enter”-painiketta tai korjattavan rivin lopussa sijaitsevaa levykkeen kuvaketta.