Käyttäjätunnuksen vaihtaminen

Vaihtaaksesi käyttäjätunnuksesi siirry Vaihda käyttäjätunnus-välilehdelle, joka löytyy ”Sinun tilisi”-osiosta, sekä täytä lomake ja kuittaa tehdyt muutokset.

HUOM!

Käyttäjätunnus ja salasana eivät voi olla sama. Käyttäjätunnuksen on oltava vähintään 4-30 merkkiä pitkä ja sen on sisällettävä vähintään yksi numero.  Käyttäjätunnus ja salasana on syötettävä latinalaisilla aakkosilla. Huomioidaan myös kirjainkokoa.