"Asiakkaan symbolit"-paneeli

Tällä paneelilla on lista omista TME:n tuotteisiin liittyvistä merkinnöistäsi.

Asiakkaan omia tunnuksia voidaan lisätä tilausprosessin aikana. Tässä tapauksessa ne syötetään järjestelmään tuotteen määrän
antamisen yhteydessä esiintyvään ikkunaan.

Yksilöllisiä merkintöjä ovat myös ladattavissa tiedostosta. Hyväksyttävät tiedostomuodot ovat: txt, xls (97/2000/XP Excelin mukainen) ja csv.

Joka tunnusparilla (TME-tunnus, asiakkaan tunnus) on oltava erillinen rivi. TME-tunnusten tulee olla eristetty asiakkaan tunnuksesta yhdellä seuraavista merkeistä: sarkain, välilyönti, pilkku tai puolipiste.

On muistettava siitä, että kuhunkin TME-merkintään saa nimetä ainoastaan yksi oma tunnus. Mikäli yritetään lisäämään uutta tunnusta samaan tuotteeseen, edelliset tiedot menetetään. Myös eri tuotteille ei voi antaa samaa tunnusta.

Hakeaksesi tiettyä tunnusta listalta, syötä se listan yläpuolella olevaan hakukoneeseen.

Tunnukset ovat vapaasti muokattavissa ja tarvittaessa poistettavissa.

Kun kaikki tunnuksesi on tallennettu järjestelmään, voit niitä käyttää tuotehaun yhteydessä.