Tuotteiden lataus tiedostosta

Kyseisen toiminnon avulla voi ladata tuoteluettelon järjestelmään seuraavissa tiedostomuodoissa olevista tiedostoista: txt, xls (yhdenmukainen Excel 97/2000/XP:n kanssa) sekä csv.

Sinun ei tarvitse kuin valita sopiva tietokoneessasi oleva tiedosto ja ladata se järjestelmään.

HUOMIO!

Muista erottaa tuotteen symboli sen määrästä, käyttämällä yhtä seuraavista merkeistä: pistettä, pilkkua, puolipistettä, sarkainta tai välilyöntiä.

Jokaisen artikkelin on sijaittava erillisessä rivissä.