Tarjoukseen sisältyvien artikkeleiden lataaminen

Kyseinen toiminto mahdollistaa joko kaikkien tai yksittäisten valittuun tarjoukseen sisältyvien tuotteiden samanaikaisen tilaamisen.

Jos tilaat tarjoukseen sisältyviä tuotteita, sinun on valittava luettelosta sen numero ja seuraavaksi sinun on merkittävä ne tuotteet, joita on tarkoitus lisätä Quick Buy:yn. Sen jälkeen sinun on vahvistettava valintasi käyttämällä ”lataa”-painiketta.

Sen jälkeen kun olet ladannut tarjoukseen sisältyvät tuotteet, näytölle ilmestyy yhteenveto, jossa voit tarkistaa ladattujen rivien virheettömyyden.

Mikäli jokin artikkeli on kirjoitettu väärin, ilmestyy virheen tyypistä ilmoittava tiedotus. Sinun on korjattava virheellinen rivi ja seuraavaksi sinun on vahvistettava muutokset painamalla ”enter”-painiketta tai korjattavan rivin lopussa sijaitsevaa levykkeen kuvaketta.

HUOMIO!

Jos rivi on peräisin tarjouksesta, ei voi muokata tuotteen määrää eikä symbolia.