Oman tiedostomuodon määrittäminen

Quick Buy mahdollistaa myös oman tiedostomuodon määrittämisen. Muodostaaksesi sen, sinun on painettava ”lisää uusi tiedostomuoto”-painiketta ja seuraavaksi sinun on määritettävä seuraavat parametrit:

• tiedostomuodon nimi,
  • solujen väliset erottimet,
  • tarkenteet,
  • sen rivin numero, josta symbolit alkavat,
  • symbolin sisältävän sarakkeen numero,
  • määrää sisältävän sarakkeen numero.

Aikaisemmin lisättyjä tiedostomuotoja voi muokata kirjanmerkissä ”Tiedostomuotojen tuonti”.

Mikäli haluat käyttää aikaisemmin muodostettua tiedostomuotoa, sinun on valittava valikkoluettelosta ”oma tiedostomuoto” toiminto ja seuraavaksi sinun on ladattava sopiva tiedosto.

Sen jälkeen kun tuotteet ovat ladattu Quick Buy:yn, ilmestyy kaikkia tähän asti ladattuja artikkeleita sisältävä taulukko.

Mikäli jokin artikkeli on kirjoitettu väärin, ilmestyy virheen tyypistä ilmoittava tiedotus. Sinun on korjattava virheellinen rivi ja seuraavaksi sinun on vahvistettava muutokset painamalla ”enter”-painiketta tai korjattavan rivin lopussa sijaitsevaa levykkeen kuvaketta.