You are browsing the website for customers from Finland. Based on location data, the suggested version of the page for you is
USA / US
Change country
x

tuki

PayPal

Suorittaaksesi maksun PayPal:in välityksellä, sen jälkeen kun lopetat tilauksen, jonka maksutavaksi valitsit ”ennakkomaksun”, valitse PayPal ja sitten klikkaa ”Kassalle”-painiketta.

Näytölle ilmestyy ikkuna, jossa sinun on valittava, haluatko, että maksu suoritetaan PayPal-tililtä, vai maksukortilla. Maksutapahtuman varmennuksen jälkeen järjestelmä siirtää tarvittavat rahavarat maksukortilta tai PayPal-tililtä PayPal TME-tilille.

Käyttäen PayPal:ia TME:n sivuston kautta, voi suorittaa maksut seuraavissa valuutoissa:

• PLN

• EUR

• USD

• GBP

• SEK

• DKK

PayPal-järjestelmä näyttää valitussa maassa hyväksyttävät maksukorttien tyypit. Useimmissa tapauksissa maksujen suorittaminen PayPal-järjestelmän välityksellä tapahtuu MasterCard- sekä Visa-korttien avulla.

PayPal-yhtiö on määrittänyt maksujen ylärajat asiakkaille, joilla ei ole PayPal-tiliä. Kyseiset rajat olivat määritetty sitä varten, että olisi mahdollista taata järjestelmän turvallisuutta, tarkistamalla PayPal-tilien käyttäjien antamat tiedot.

Maksutapahtumat, joiden arvo on suurempi, vaativat sitä, että asiakkaalla on vahvistettu PayPal-tili. Vahvistaaksesi sen, sinun on tunnistauduttava ja kirjauduttava PayPal-sivustoon ja sitten klikattava ”Vahvistamaton”-linkkiä alasivulla ”Minun tilini – kuvaus”.