eService

Suorittaaksesi maksun eService:n välityksellä, sen jälkeen kun lopetat tilauksen, jonka maksutavaksi valitsit ”ennakkomaksun”, valitse yhden kahdesta saatavilla olevasta vaihtoehdosta: joko pikasiirron tai korttimaksun.

1. Pikasiirto

Tämä toiminto mahdollistaa maksun suorittamisen muutaman sekunnin aikana, tarvitsematta täyttää ylimääräisiä lomakkeita. Sinun ei tarvitse kuin valita pankki, jonka välityksellä haluat suorittaa maksun, ja klikata ”maksa”-painiketta. Siirryttyäsi pankin sivuille sinun on suoritettava maksu. Silloin kun vaadittu summa saapuu TME:n tilille, tehty tilaus siirretään toteutettavaksi.

1. Maksukortti

Käyttääksesi eService:tä korttimaksujen yhteydessä, sinun ei tarvitse kuin valita maksukanavaksi maksukortti ja sitten vahvistaa tiedot ja varmentaa maksutapahtuma. Maksun varmentamisen jälkeen TME:n tilillä, tehty tilaus siirretään toteutettavaksi.

Käyttäen eService:tä TME:n sivuston kautta, voi suorittaa maksut seuraavissa valuutoissa:

• PLN

• EUR

• GBP

• USD

• HRK