Sinun tilisi

1. valitse sopiva vaihtoehto:
  2. täytä uuden asiakkaan ilmoituslomake, huomioiden kaikki tähdillä merkityt kentät,
  3. Sinulle lähetetään lomakkeen hyväksymisen jälkeen sähköposti, jossa on aktivointilinkki ja/tai asiakasnumero sekä salasana
  4. Aktivoi tilisi klikkaamalla sähköpostissa olevaa aktivointilinkkiä..

Jos sinulla on ongelmia vahvistuksen kanssa tai rekisteröinnin lopettamisen kanssa, ota dok@tme.eu .
Kuvaa ongelma – mitä tarkemmin teet sen, sitä nopeammin pystymme auttaman Sinua.

Suostumus

Jos haluat tehdä muutoksia aikaisemmin myönnettyihin suostumuksiin, kirjaudu sisään sivustolle ja siirry välilehdelle ”Oma tili” -> ”Suostumus” ja muuta seuraavaksi asetukset.

Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluosastoon sähköpostiosoitteessa dok@tme.pl