Suosikit

Suosikit (ennen Parkkipaikka) helpottavat ostosten tekemistä TME:n verkkokaupassa. Asiakkaat voivat löytää sieltä kaikki valitut, mutta loppujen lopuksi tilaamattomat tuotteet. Näin voi seurata tehtyjen valintojen historiaa tarvitsematta selata tuotepuuta tai käyttää hakukonetta. Suosikit-kansiota voi käyttää järjestelmään sisäänkirjautumisen jälkeen.

Suosikit-kansioon voi lisätä sekä yksittäisiä tuotteita luettelon tasolta että siirtää siihen, ”lopeta tilaus”-painikkeella, kokonaisia tilauksia, jotka eivät ole lopetettu. Suosikit ovat myös saatavilla Quick Buy-tasolta.

Lisättäessä tuotteet Suosikit-kansioon on valittava tai luotava hakemisto, johon tuotteet on tarkoitus siirtää. Sellainen ryhmittely mahdollistaa yksinkertaisen tuotehallinnan ja helpottaa tuotteiden hakua.

Huomio! On muistettava, että tuotteiden Suosikit-kansioon jättäminen ei tarkoita niiden varausta varastosta eikä takaa sitä, että hinnat, jotka olivat ajankohtaisia tuotteiden kansioon siirtämisen hetkellä, pysyvät samalla tasolla.