Inloggen

Om in te loggen op de website is het voldoende om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de betreffende velden, en op de knop INLOGGEN te klikken.

Om de veiligheid te garanderen van de informatie die via internet wordt verzonden, vindt het inloggen op de website plaats met het veilige, versleutelde TLS-protocol (Transport Layer Security) in versie >= 1.2.
Dit beschermt de gegevens die via de website worden verzonden.
Op een beveiligde website ziet u aan de rechteronderkant van het browservenster een gesloten geel hangslotje.
Dit karakteristieke teken garandeert de authenticiteit van de verbinding.
Na het inloggen wordt u automatisch naar het standaard http-protocol gestuurd.

Als u bent ingelogd kunt u:

• het volledige TME aanbod met de actuele voorraadstanden bekijken;
  • on-line bestellen;
  • de prijzen bekijken waarin al rekening is gehouden met de voor u geldende kortingen;
  • browsen door eerder geplaatste, nog niet uitgevoerde bestellingen;
  • de TME catalogus bestellen.

Als u deze informatie bent vergeten, maak dan gebruik van de functie WACHTWOORD VERGETEN. Er zal een nieuw, technisch wachtwoord worden gegenereerd dat u tijdens de eerste keer inloggen moet veranderen.

Als u moeite heeft met het inloggen neem dan contact met ons op: dok@tme.eu.

Overige opties van Quick Buy

epayment_home