Prijzen en voorraadstanden achterhalen

Om prijzen en voorraadstanden van producten in een bepaalde map in de Favorieten te achterhalen, selecteert u de producten waarvoor de gegevens moeten worden opgehaald en klikt u vervolgens op de knop "Prijzen en voorraadstanden tonen".

Het is ook mogelijk om de totale waarde van individuele mappen in te schatten. Open hiervoor de betreffende map en gebruik de link onder de tabel met producten.

Producten waarvoor het niet mogelijk is om de prijs vast te stellen, worden niet meegerekend.