Bestellen vanuit Favorieten

Als u bepaalde items van de Favorieten naar uw bestelling wilt verplaatsen, selecteer dan de items en bevestig de verplaatsing met de knop "Bestellen". Er wordt dan gecontroleerd of de ingevoerde symbolen en hoeveelheden juist zijn.

Voeg vervolgens de producten toe aan de bestelling met de knop "Toevoegen aan bestelling". Alle correct ingevoerde items en hun hoeveelheden zullen automatisch naar uw bestelling worden verplaatst. Regels die niet correct zijn ingevoerd blijven in Quick Buy staan.

Attentie! Houd er rekening mee dat het plaatsen van producten in de Favorieten niet tot gevolg heeft dat goederen in het magazijn worden gereserveerd.