You are browsing the website for customers from Netherlands. Based on location data, the suggested version of the page for you is
USA / US
Change country
x

help

Het berichtensysteem voor beschikbaarheid

Het berichtensysteem voor beschikbaarheid is een functie waarmee de veranderende voorraadstand bij TME gecontroleerd kan worden.

We maken onderscheid tussen twee soorten berichten:

• een eenmalig bericht wanneer de voorraadstand de volledige behoefte van de klant kan dekken
  • meerdere berichten als de voorraadstand toeneemt, maar nog niet voldoende is om de behoeften van de klant te dekken. Deze worden gestuurd tot het moment dat de voorraadstand de behoefte van de klant in zijn geheel dekt.

Berichten kunnen ingeschakeld worden vanaf de niveaus:

• catalogus

• parking

• productpagina's

• Quick Buy

• winkelmandje (in de situatie wanneer een product wordt verwijderd uit het winkelmandje waarvan de voorraadstand op het moment van bestelling gelijk is aan 0)

Om berichten te activeren, klikt u op het icoontje van de "bel" dat zich bij het product bevindt. Vervolgens vult u de gewenste hoeveelheid in en bevestigt u uw keuze met de knop "opslaan".

Wanneer u een bericht wilt ontvangen bij elke toename van de voorraadstand, moet u het hokje dat zich in het frame begint aanvinken. Dit berichttype is actief tot het moment dat de voorraadstand de behoefte van de klant voor 100% dekt.

U vindt alle informatie over actieve berichten in het paneel "Berichten", dat beschikbaar is nadat u hebt ingelogd.

U kunt de instellingen van de berichten naar wens wijzigen. Het volstaat om op de gewenste hoeveelheid te klikken, de wijziging in te voeren en hem vervolgens te bevestigen met de knop "opslaan".

U kunt deze functie deactiveren:

• in het paneel door het hokje bij het betreffende product aan te vinken en vervolgens op de knop "verwijderen" te klikken,
  • in de catalogus, Quick Buy, parking of op de productpagina, door op het icoontje voor berichten en vervolgens op de knop "verwijderen" te klikken.

De mededeling met het voorstel om een bericht toe te voegen, die verschijnt wanneer u een positie met een lege voorraadstand uit uw winkelmandje verwijdert, kunt u eenvoudig uitschakelen door te klikken op de knop: "Annuleren en niet meer vragen".

U kunt deze mededeling opnieuw inschakelen door de betreffende optie in het berichtenpaneel te kiezen.

In het berichtenpaneel kunt u producten filteren volgens:

• TME-symbool;
  • klantsymbool;
  • aanduiding van de producent;
  • naam van de producent;
  • productbeschrijving.

De berichten worden verzonden naar het e-mailadres van de persoon die is ingelogd. Dit is zichtbaar in het paneel "Jouw account → Contactgegevens".

Overige opties van Quick Buy

epayment_home