You are browsing the website for customers from Netherlands. Based on location data, the suggested version of the page for you is
USA / US
Change country
x

help

PayPal

Om betalingen uit te voeren via PayPal moet u na afronding van uw bestelling met de betaaloptie "vooruitbetaling" kiezen voor PayPal en vervolgens klikken op de knop "Naar de kassa".

Er verschijnt dan een venster waarin u kiest of de betaling moet worden verricht vanaf uw PayPal-rekening of met een betaalkaart. Zodra de transactie is geautoriseerd, int het systeem de betreffende middelen van uw betaalkaart of PayPal-rekening en stuurt deze door naar de PayPal-rekening van TME.

Als u gebruik maakt van PayPal op de website van TME, kunt u betalingen verrichten in de volgende valuta:

• PLN

• EUR

• USD

• GBP

• SEK

• DKK

PayPal toont de geaccepteerde betaalkaarten in het betreffende land. In de meeste gevallen vinden betalingen via PayPal plaats met behulp van kaarten van MasterCard en Visa.

PayPal heeft betalingslimieten ingesteld voor klanten die geen PayPal-rekening hebben. Deze limieten zijn ingesteld om de beveiliging van het systeem te waarborgen door de informatie te verifiëren die door gebruikers van PayPal-rekeningen wordt verstrekt.

Transacties met een hogere waarde vereisen een geverifieerde PayPal-rekening. Om deze verificatie te verkrijgen, moet u zich registreren en inloggen op de PayPal-website en vervolgens klikken op de link "Niet geverifieerd" in "Mijn rekening - beschrijving".

Overige opties van Quick Buy

paypal_help