Klistra in artikellistan

Med hjälp av modulen kan man klistra in en tidigare framtagen lista med produktsymboler och önskade kvantiteter i beställningen.

Kom ihåg att separera produktsymbolen från dess kvantitet med ett av följande tecken: punkt, komma, kolon, tab eller mellanslag.
Det är lika viktigt att varje artikel finns i en separat rad. För att godkänna den inmatade listan tryck på "ladda" knappen.

När artikellistan klistrats in visas en sammanställning i skärmen där man kan kontrollera att de inmatade raderna är korrekta.

Vid fel inmatad post visas ett meddelande som informerar om feltyp. Felaktig rad måste korrigeras och ändringarna måste sparas med "enter" knappen eller diskettikonen som finns i slutet av den korrigerade raden.