Panel för utestående fakturor

I denna panel syns alla utestående fakturor. Sökningsområde för dokumenten kan begränsas till en bestämd typ av faktura, t.ex. kreditfakturor.

Panelen innehåller detaljerade uppgifter angående belopp som skall betalas i en viss valuta, betalningsdatum och antal dagar efter fristens utgång. Det visas även uppgifter angående betalaren och beställaren samt adress som paketet och fakturan har skickats till.