Panel med erbjudanden

Panelen med erbjudanden omfattar alla aktuella erbjudanden som förberetts för produkten av TMEs medarbetare.  Erbjudandena är uppdelade i engångserbjudanden eller fasta erbjudanden som kan användas flera gånger.

Du kan utnyttja våra erbjudanden genom att klicka på länken vid produkten som erbjudandet skapats för, eller genom att gå in på panelen med erbjudanden. Då skall du klicka på knappen “beställ” som finns vid erbjudandets linje. Produkten skall skickas till varukorgen tillsammans med det erbjudna priset och mängden.   Det är inte möjligt att redigera mängden i någon position i erbjudandet. Du kan endast ta bort produkten ur varukorgen och beställa en ny mängd av produkten, bortsett från erbjudandet som förblir outnyttjat.

Erbjudanden i panelen visas när du går in på detaljer för ett visst erbjudande och även när du använder samlingslistan över produkter som erbjudanden skapats för.  Då kan du söka fram alla tillgängliga erbjudanden för denna produkt.