Panel med förskottsfakturor (proformafakturor)

I denna panel finns alla utställda men inte betalade förskottsfakturor. Dessa ska betalas inom 7 dagar från fakturadatum.

En beställning som finns på en förskottsfaktura skickas omedelbart efter att betalningen bokförts på TMEs konto.

Observera!
Om betalningen inte bokförs inom 7 dagar tas din beställning bort.

Redigering och borttagning av förskottsfakturor

Redigering av en förskottsfaktura är endast möjligt innan den betalas. För detta öppna förskottsfakturan och returnera produkterna till beställningen med knappen ”annullera förskottsfaktura”. Då kan nödvändiga ändringar göras. Kom dock ihåg att på det sättet annullerar du den tidigare förskottsfakturan och du måste skapa en ny i stället för den.

Förskottsfaktura kan också tas bart genom att trycka på knappen ”ta bort beställningen”. Men i detta fall är det själva fakturan och hela beställningen som tas bort.

Man kan också utnyttja funktionen med att ta bort förskottsfaktura och flytta beställningen till Favoriter. Då tas förskottsfakturan bort och hela beställningen flyttas till Favoriter och därifrån kan den flyttas till varukorgen.