Panel med „Kundens symboler”

I denna panel finns en förteckning över dina egna beteckningar som du har matat in för produkter tillgängliga i TME.

Kundens egna symboler kan anges löpande under beställningsprocessen. Då skall de anges i rutan som visas när man anger mängden vid beställningen av en viss produkt.

Individuella beteckningar kan dessutom hämtas från filen. Godkända filformat är: txt, xls (kompatibelt med Excel 97/2000/XP) och csv.

Varje par av symboler (TMEs symbol, kundens symbol) måste finnas i en separat linje. TMEs symbol måste  sepereras från kundens symbol med ett av följande tecken: TAB, mellanslag, kommatecken, semikolon.

Man skall komma ihåg att endast en egen symbol får knytas till en TMEs symbol. Nästa försök på att lägga till en ny symbol för samma produkt kommer att ändra de tidigare angivna uppgifterna. Det är inte heller möjligt att ange identiska symboler år olika produkter.

Ange begärd teckenföljd i sökrutan som finns över förteckningen om du vill söka fram en viss symbol på förteckningen.

Symbolerna kan redigeras fritt och tas bort vid behov.

När du matat in dina symboler i systemet kan du använda dem vid sökning av produkterna i katalogen.