Uppladdning av artiklar från en fil

Funktionen används för att läsa in en produktlista till systemet från filer med följande format: txt, xls (kompatibel med Excel 97/2000/XP) samt csv.

Det räcker att välja en lämplig fil i din dator och ladda upp den i systemet.

OBS!

Kom ihåg att separera produktsymbolen från dess kvantitet med ett av följande tecken: punkt, komma, kolon, tab eller mellanslag.

Varje artikel måste finnas i separat rad.