System med liknande produkter

I onlinekatalogen fungerar ett system för presentation av liknande produkter. Information om det finns liknande produkter för en viss produkt finns under priserna i produktrutan.

Klicka på länken “se” för att visa uppgifter om alla ersättare liknande produkter (priser, teknisk beskrivning, beställningsmöjlighet).

I onlinekatalogen kan du också kontrollera om en viss produkt liknar en annan produkt. Under den tekniska beskrivningen för produkten visas då en förteckning över artiklar som kan ersättas med den aktuella produkten.

Vissa produkter kan samtidigt likna andra produkter och ha egna liknande produkter.