Beställ tryckt katalog

Företag får TMEs kataloger utan kostnad. För att beställa katalogen ska man:

1. klicka på katalogens rubrik som finns på startsidan under övertexten bredvid katalogikonen,
  2. logga in,
  3. markera aktuella katalog,
  4. ange beställarens för- och efternamn,
  5. bekräfta valet med knappen "Beställ nu".

Informationen om beställda kataloger befordras till vår Exportavdelning.

Katalogen är kostnadsfria för alla kunder.
Katalogen på DVD-skiva samt Caraudio-katalogen är kostnadsfria för alla kunder.
De som vill köpa katalogen ombedes att kontakta oss: dok@tme.eu eller ringa på +48 42 645 54 44.