Kontroll av produkternas priser och lagerstatus

För att kontrollera priser och lagerstatus för produkter som finns i en mapp i Favoriter markera aktuella produkter och tryck på knappen "visa priser och lagerstatus”.

Det finns också möjlighet att uppskatta värdet av respektive mappar. Det räcker att öppna en mapp och använda länken under tabellen med materialen.

Produkter för vilka priser inte kan fastställas skippas i uppskattningen.