Hämta artiklar från Favoriter

Med denna funktion kan artiklar hämtas från Favoriter.

Det räcker att ange en mapp som produkter ska hämtas ifrån och bekräfta valet med "ladda upp" knappen.

Definiera sedan det antal gånger som en mapp ska läggas till Quick Buy. Optionen är användbar när en given mapp ska beställas flera gånger. Då behöver den inte laddas flera gånger till Quick Buy.

När artikellistan matats in visas en sammanställning i skärmen där man kan kontrollera att de inmatade raderna är korrekta.

Vid fel inmatad post visas ett meddelande som informerar om feltyp. Felaktig rad måste korrigeras och ändringarna måste sparas med "enter" knappen eller diskettikonen som finns i slutet av den korrigerade raden.