Att beställa från Favoriter

Om du vill flytta utvalda poster från Favoriter till beställningen räcker det att markera dessa och godkänna flyttet med "Beställ" knappen. Då genomförs en kontroll av de inmatade symbolernas och kvantiteternas riktighet.

Sedan ska produkterna läggas till i beställningen med hjälp av knappen "lägg till i beställning". Alla korrekt ifyllda poster tillsammans med kvantiteter flyttas automatisk till beställningen. Felaktigt inmatade rader stannar kvar i Quick Buy

Observera! Kom ihåg att produkter som lämnas kvar i Favoriter reserveras inte i lagret.