Hämta artiklar från offert

Optionen ger möjlighet att samtidigt beställa alla eller enstaka produkter från en offert.

Vid beställning från offert välj offertens nummer i rullgardinsmenyn och markera produkter som ska läggas till i Quick Buy och bekräfta valet med "ladda" knappen.

När produkterna hämtats från offerten visas en sammanställning i skärmen där man kan kontrollera att de inmatade raderna är korrekta.

Vid fel inmatad post visas ett meddelande som informerar om feltyp. Felaktig linje måste korrigeras och ändringarna måste sparas med "enter" knappen eller diskettikonen som finns i slutet av den korrigerade raden.

OBS!

Om raden kommer från en offert kan produktens kvantitet och symbol inte redigeras.