Online betalningssystem

On-line betalningssystem gör det möjligt att på ett snabbt och säkert sätt skicka och ta emot elektroniska betalningar. I motsats till traditionella banköverföringar vars bokföring kan ta upp till några dagar avräknas on-line transaktionerna direkt. Detta försnabbar genomförande av beställningarna.

Alla system som vi erbjuder har kontrollerats avseende på säkerhet och tillförlitlighet.

Beställningar som lämnas hos TME kan betalas på följande sätt:

OBS! Val av operatör av e-betalningar sker efter avslutad beställning där man valt "förskott" som betalningsform.