Sökning av liknande produkter

I produktundersidorna finns det en sökfunktion för liknande produkter tillgänglig. Funktionen gör det möjligt att snabbt uppskatta antalet produkter som liknar den produkten som aktuellt visas samt att visa en lista med dessa produkter i katalogen.

För att visa liknande produkter ska man markera lämpliga parametrar i tabellen med produktspecifikation och klicka på knappen "Visa liknande produkter". En träfflista med hittade liknande produkter kommer att visas i katalogen.

För att aktivera knappen "Visa liknande produkter" måste minst en parameter markeras i specifikationstabellen.

När utvalda parametrar markeras i specifikationstabellen visar räknaren på knappen aktuellt antal hittade liknande produkter.

Om det inte finns några produkter som uppfyller kriterier visar räknaren "0" och knappen blir inaktiv. Då måste de senast valda parametrarna avmarkeras för att få en lista med produkter som uppfyller bredare kriterier vad gäller likhet.