Kopiera och dela länken till jämförelsen

Den sammanställda jämförelsen kan visas för andra personer. Alla använda inställningar förblir oförändrade och personen som vi skickar länken till kan se vår konfiguration.

Jämförelsen kan delas med "Dela" knappen som finns i jämförelselistans övre högerhörna.

När ett nytt fönster öppnas kan den genererade länken kopieras (i vissa versioner av webbläsare kan man använda "kopiera till urklipp" knappen).