Definiera eget filformat

Quick Buy medger också definiering av eget filformat. För att skapa detta klicka på "lägg till nytt format" knappen och sedan definiera parametrarna:

• filformatets namn,
  • gränstecken mellan cellerna,
  • kvalificeringar,
  • radnummer där symbolerna börjar,
  • kolumnnummer med symbolen,
  • kolumnnummer med kvantiteten.

De tidigare tillagda formaten kan redigeras i fliken "Formatimport".

Om du vill använda ett tidigare skapat filformat välj optionen "eget format" från vallistan och sedan ladda upp en lämplig fil.

När filerna laddats upp i Quick Buy visas en tabell med alla artiklar som hittills lagts till.

Vid fel inmatad post visas ett meddelande som informerar om feltyp. Felaktig rad måste korrigeras och ändringarna måste sparas med "enter" knappen eller diskettikonen som finns vid slutet av den korrigerade raden.