Du bläddrar i webbsidan för kunder från: Sweden. Den bästa versionen av sidan för dig, baserat på lokaliseringsdata, är USA / US
Kundpanel
I din varukorgen
Registrera dig

Flyttning av produkter mellan mapparna

I Favoriter kan man flytta produkter mellan mapparna. För att föra detta räcker det att markera valda artiklar och använda funktionen ”flytta till”.

Då visas en lista med mappar dit de markerade produkterna kan flyttas. Om du vill lägga till en helt ny mapp använd funktionen ”skapa ny mapp”.

Din webbläsare stöds inte längre, ladda ner en ny version

Chrome Chrome Hämta
Firefox Firefox Hämta
Opera Opera Hämta
Internet explorer Internet Explorer Hämta