eService

För att genomföra en betalning via eService efter att ha avslutat en beställning med betalningsformen "förskott" välj en av de två tillgängliga optionerna: expressöverföring eller betalning med kort.

1. Expressöverföring

Funktionen möjliggör betalning på några sekunder utan att man behöver fylla i onödiga formulär. Det räcker att definiera din bank som ska förmedla betalningen och trycka på "betala" knappen. Efter omdirigering till bankens sida utförs överföringen. När pengarna bokförts på TMEs konto överlämnas den inlämnade beställningen för genomförande.

1. Kreditkort

För att utnyttja eService vid betalning med kreditkort räcker det att välja betalningskanalen - kreditkort och sedan bekräfta uppgifterna och auktorisera transaktionen. När pengarna bokförts på TMEs konto överlämnas den inlämnade beställningen för genomförande.

När du använder eService hos TME kan du göra betalningar i följande valutor:

• USD

• HRK