Luettelo

Joka tuote esitetään kansiossa tietyssä muodossa, huomioon ottaen:

• tunnus,
  • tuotteen kuva,
  • Asiakkaan tunnus (mikäli kyseessä ja Asiakas on kirjautunut sisään)
  • kuvaus,
  • HTML- ja PDF-muotoiset tekniset tiedot,
  • kerroin (pienin jakamaton tilattavissa oleva määrä)
  • pienin tilausmäärä,
  • varastotila (tulee näkyviin sisäänkirjautuneille asiakkaille linkkiä klikattaessa),
  • verottomat tai verolliset hinnat tietyssä rahayksikössä (kaikki alennukset näkyvissä sisäänkirjautuneena),
  • valmistaja,
  • tieto samanlaisista tuotteista,
  • tieto tuotteeseen liittyvistä tarjouksista,
  • toimituspäivä (sisäänkirjautuneille Asiakkaille).
  • tieto uutuuksista, promootioista ja alennusmyynneistä

Hakutuloksena tulevien tuotekuvauksen vierestä löytyy "Ryhmä"-painike. Painamalla se siirrytään haetun tuotteen ryhmään. Tämä toiminto on erittäin tärkeä hakutuloksena saadun tuotteen kaltaisia tuotteita haettaessa.

Tuotelinjassa on myös kuvake, joka mahdollistaa valitun tuotteen siirtämisen Suosikit-kansioon.