Tuotevertailu

Tuotteita voi vertailla tuotevertailussa kahdessa eri asennossa:

• pystysuorassa asennossa,
  • vaakasuorassa asennossa.

Vertailun esittämismuodon vaihto on mahdollista painamalla siihen tarkoitettua painiketta, joka sijaitsee tuotevertailun yläosassa: „Pystysuora asento” (siirtyäksesi pystysuoraan näyttöön) tai „Vaakasuora asento” (vaakasuoraan näyttöön siirtyminen).

Vaakasuorassa asennossa tuotteiden symbolit sijaitsevat seuraavissa riveissä ja niiden parametrit ovat jaettu eri palstoihin.

Pystysuorassa asennossa riveissä sijaitsevat parametrit ja tuotteiden symbolit ovat jaettu seuraaviin palstoihin.