Uw account

1. kies de optie die op u van toepassing is:
  2. vul het inschrijfformulier voor nieuwe klanten in, in ieder geval  alle velden die zijn gemarkeerd met een sterretje;
  3. u ontvangt een e-mail met een activatielink of uw login en wachtwoord, dat overeenstemt met de informatie op de pagina die is verschenen na acceptatie van het formulier;
  4. activeer uw account door in de e-mail op de activatielink te klikken.

Als u problemen hebt met de bevestiging of voltooiing van uw registratie, dok@tme.eu
Beschrijf het probleem - hoe exacter u dat doet, des te sneller zullen we in staat zijn om u te helpen.

Toestemmingen

Om wijzigingen aan te brengen in de eerder verleende toestemmingen, logt u in op de website en gaat u naar het tabblad "Uw account" -> "Toestemmingen". Daar wijzigt u de instellingen.

Neem bij vragen contact op met de klantenservice op het e-mailadres dok@tme.pl