U bekijkt de website voor klanten uit: Netherlands. Op basis van uw locatiegegevens is de voorgestelde pagina voor u USA / US
Klantpaneel
In uw winkelwagen
Laat zich registreren

Quick Buy

Met de functie Quick Buy kan een bestelling bijzonder snel worden ingevoerd door iedereen die beschikt over een lijst van producten die gekocht moeten worden.

Als u gebruik maakt van Quick Buy kunt u beschikken over de volgende functies:

  1. Downloaden van artikelen uit een bestand
  2. Plakken van lijsten met artikelen
  3. Het "lijn-voor-lijn" invoeren van artikelen
  4. Downloaden van artikelen uit de Parking
  5. Downloaden van producten uit het aanbod

Uw browser wordt niet meer ondersteund, download een nieuwe versie

Chrome Chrome Download
Firefox Firefox Download
Internet explorer Internet Explorer Download