Productvergelijker

U kunt de producten uit de vergelijking weergeven in twee systemen:

• horizontaal,
  • verticaal.

U kunt de wijze van weergave van een vergelijking veranderen met behulp van de knop aan de bovenkant van de productvergelijker: "Verticale versie" (om naar de verticale weergave te gaan) of "Horizontale versie" (om naar de horizontale weergave te gaan).

In de horizontale weergave bevinden de productsymbolen zich op opeenvolgende regels en de parameters zijn verdeeld over verschillende kolommen.

In de verticale weergaven bevinden de parameters zich op de regels en de productsymbolen staan weergegeven in de opeenvolgende kolommen.