Mappen delen

Dit is een optie die beschikbaar is voor bedrijven die meerdere contactpersonen hebben die aan een specifiek klantnummer zijn toegewezen.

Er bestaat een mogelijkheid om toegang van andere personen tot uw mappen te beperken. Als u een bepaalde map onzichtbaar wilt maken voor collega's, wijzig de status van de map dan naar "Privé".

U kunt ook een link naar een bepaalde map genereren, waarmee u naar de map kunt gaan zonder dat u hoeft in te loggen op de website.
Gebruik hiervoor de optie "Link genereren naar map".

De persoon naar wie u de map stuurt, kan na het inloggen de map naar zijn Favorieten kopiëren.