Producten kopiëren

Als u wilt dat een bepaald product in meerdere mappen tegelijk wordt geplaatst, plaats hem dan één keer in de Favorieten en gebruik vervolgens de optie kopiëren. Selecteer een te kopiëren product en druk op de knop "Kopiëren naar".

Kies vervolgens de map waarnaar het geselecteerde product moet worden gekopieerd. Als u een nieuwe map wilt toevoegen, gebruik dan de functie "Nieuwe map aanmaken".