Rivistä riviin

Kyseessä on kätevä ratkaisu niille, jotka haluavat nopeasti lisätä järjestelmään artikkelit, joiden symboleja he tietävät etukäteen. Ei tarvitse kuin lisätä tuotteiden symbolit sekä määrät peräkkäin, rivi riviltä. Hyväksyäksesi lisätyn luettelon, sinun on painettava ”lataa”-painiketta.

”Rivi riviltä” toiminnon yhteydessä toimii myös symbolien kehotteiden mekanismi. Riippumatta siitä, kirjoititko TME:n symbolin, Asiakkaan symbolin vai tuottajan tiedot, järjestelmä auttaa sinua löytämään tavoitettu tuote, näyttämällä niiden artikkeleiden luettelon, jotka vastaavat kirjoitettua fraasia.

Sen jälkeen kun olet lisännyt artikkeliluettelon, näytölle ilmestyy yhteenveto, jossa voit tarkistaa lisättyjen rivien virheettömyyden.

Mikäli jokin artikkeli on kirjoitettu väärin, ilmestyy virheen tyypistä ilmoittava tiedotus. Sinun on korjattava virheellinen rivi ja seuraavaksi sinun on vahvistettava muutokset painamalla ”enter”-painiketta tai korjattavan rivin lopussa sijaitsevaa levykkeen kuvaketta.