Tuotteiden lataaminen Suosikit-kansiosta

Kyseessä on toiminto, joka mahdollistaa Suosikit-kansiossa sijaitsevien tuotteiden lataamisen.

Riittää valita hakemisto, josta tuotteet on tarkoitus ladata ja vahvistaa valinta”lataa”-painikkeella.

Sen jälkeen on määritettävä, montako kertaa valittu hakemisto on tarkoitus lisätä Quick Buy:yn. Kyseinen toiminto on kätevä, jos valittu hakemisto halutaan tilata monta kertaa. Silloin ei tarvitse ladata sitä Quick Buy:yn useita kertoja.

Tuotelistan lisäämisen jälkeen näytölle ilmestyy yhteenveto, josta voi tarkistaa lisättyjen rivien virheettömyyden.

Virheellisesti kirjoitetun tuotteen tapauksessa ilmestyy tiedotus virheen tyypistä. Täytyy korjata virheellinen rivi ja sen jälkeen hyväksyä muutokset ”enter”-painikkeella tai levykkeen kuvakkeella, joka sijaitsee korjattavan rivin lopussa.