Quick Buy - Perustoiminnot

Uuden rivin lisääminen

Lisätäksesi uuden rivin luetteloon, paina ”lisää uusi rivi”-painiketta tai ”paperilapun”-kuvaketta. Näytölle ilmestyvät vielä kerran tuotteiden lisäämismahdollisuudet.

Mikäli seuraavat Quick Buy:yn lisättävät tuotteet toistuvat, sinun on päätettävä, haluatko, että valittu tuote:

• lisätään uutena rivinä,
  • yhdistetään olemassa olevaan, Quick Buy:ssa,
  • jätetään väliin Quick Buy:yn ladattaessa.

Tulostaminen

Kyseinen toiminto mahdollistaa Quick buy:ssa sijaitsevien tuotteiden luettelon tulostamisen.

HUOMIO!

Tulostettavaksi kelpaavat ainoastaan virheettömästi lisätyt tuotteet, eli sellaiset, joiden kohdalla ei ilmennyt yhtään virhettä.

Tuotteiden poistaminen

Mikäli haluat poistaa tuotteet Quick Buy:n luettelosta, sinun on merkittävä jokaisen tuotteen kohdalla sijaitsevat valintaruudut ja seuraavaksi käyttää ”poista”-painiketta tai käyttää ”x”-kuvaketta, joka sijaitsee jokaisen tuoterivin lopussa.

Suosikit-kansioon kopiointi

Kopioidaksesi valitut tuotteet Suosikit-kansioon sinun on merkittävä niiden kohdalla sijaitsevat valintaruudut ja seuraavaksi käyttää ”kopioi Suosikit-kansioon”-painiketta.

Sen jälkeen sinun on määritettävä, mihin hakemistoon tuotteet on tarkoitus kopioida.

Tuotteiden siirtäminen Suosikit-kansioon

„Siirrä Suosikit-kansioon”-toiminnon avulla on mahdollista siirtää Quick Buy:n luettelossa sijaitsevat tuotteet Suosikit-kansioon. Käyttääksesi tätä toimintoa, sinun on merkittävä valittujen tuotteiden kohdalla sijaitsevat valintaruudut ja käyttää „siirrä Suosikit-kansioon”-painiketta.

Tilauksen optimoija

Kyseinen toiminto on luotu tilauksiesi optimointia varten. Käyttääksesi sitä, sinun on tehtävä tilaus Quick Buy:n avulla.

Halutessasi optimoida kokonaisen tilauksen, sinun on merkittävä kaikki tuotteet ja seuraavaksi painettava ”optimoi”-painiketta, joka sijaitsee tuotteita sisältävän taulukon yllä/alla.

Rivin optimoinnin voit suorittaa myös klikkaamalla ”optimoi”-linkkiä, joka sijaitsee kyseisen tuotteen sisältävän rivin lopussa.

"Optimoi"-painike ja -linkit ilmestyvät ainoastaan silloin, jos annetut määrät voivat olla optimoitu. Sen jälkeen kun olet käyttänyt optimoijaa, niiden rivien kohdalla, joiden tapauksessa määrä ei ole optimaalinen, järjestelmä suosittelee sopivan, ylempään hintaluokkaan kuuluvan määrän, joka saattaa osoittautua sinulle paremmaksi vaihtoehdoksi.

Suluissa ilmestyvät ne määrät, joilla tullaan laajentamaan kyseistä tuotetta koskevaa tilausta. Samalla esitetään myös netto- tai bruttohinta ja -arvo (Asiakkaan tyypistä riippuen) ehdotetulle määrälle.

Halutessasi optimoida kokonaisen tilauksen, sinun on merkittävä valittujen rivien kohdalla sijaitsevat valintaruudut ja seuraavaksi painettava ”optimoi valitut tuotteet”-painiketta, joka sijaitsee tuotteita sisältävän taulukon yllä/alla ja joka tallentaa muutokset kaikkien tuotteiden suhteen.

Klikkaamalla ”optimoi valittu tuote”-linkkiä, joka sijaitsee kyseisen tuotteen sisältävän rivin lopussa, voit sen sijaan päivittää vain sen, valitun tuotteen.

Sillä tavalla asiakkaan antama määrä muuttuu optimaaliseksi määräksi.

Siinä vaiheessa tullaan esittämään netto- tai bruttohinnat ja -arvot, riippuen siitä, onko asiakas yrittäjä vai luonnollinen henkilö.

Vienti csv-tiedostoon

Käyttämällä tätä toimintoa voi siirtää valitut tuotteet csv-tiedostoon. Riittää merkitä niiden kohdalla sijaitsevat valintaruudut ja käyttää ”vienti csv-tiedostoon”-painiketta.

HUOMIO!Tiedostoon vietäväksi kelpaavat ainoastaan virheettömästi lisätyt tuotteet, eli sellaiset, joiden kohdalla ei ilmennyt yhtään virhettä.

Tilaukseen lisääminen

Sen jälkeen kun rivien lataaminen Quick Buy:n avulla on päättynyt, sinun on lisättävä ne tilaukseen, käyttämällä ”lisää tilaukseen”-painiketta. Kaikki virheettömästi ladatut tuotteet sekä niiden määrät siirretään automaattisesti tilaukseen, kun taas virheellisesti ladatut tuotteet jäävät Quick Buy:yn.

Lopettaaksesi tilauksen, sinun on siirryttävä ostoskoriin.

Tuotteiden suodattaminen

Kyseinen toiminto mahdollistaa valitun tuotteen nopean haun, käyttämällä joko TME:n symbolia tai Asiakkaan symbolia.

Tarjoukseen sisältyvät tuotteet

Halutessasi käyttää tarjousta, sinun on klikattava ”on olemassa tarjous”-linkkiä, valittava tarjous, jota haluat hyödyntää, ja seuraavaksi sinun on päätettävä, lisätäänkö tarjoukseen sisältyvä rivi uudeksi riviksi, vai korvataanko sillä olemassa oleva rivi Quick Buy:ssa.

Samanlaiset tuotteet

Jos valitulle tuotteelle on olemassa samanlaisia tuotteita, tiedotus siitä ilmestyy valitun tuotteen alla.

Halutessasi lisätä samanlaisen tuotteen Quick Buy:yn, sinun on valittava yksi kahdesta seuraavasta vaihtoehdosta:

• Quick Buy:ssa olemassa olevan tuotteen korvaaminen samanlaisella tuotteella,
  • samanlaisen tuotteen lisääminen uudeksi riviksi Quick Buy:ssa.

Saatavuustietojärjestelmä

Saatavuustietojärjestelmä on toiminto, jonka avulla voi valvoa TME:n muuttuvaa varastotilannetta.Järjestelmästä löytyy kahden tyyppisiä tiedotteita:

• kertatiedote, silloin kun varastossa olevan tavaran määrä saavuttaa kysynnän tason täysin,
  • monikertainen tiedote, silloin kun varastossa olevan tavaran määrä nousee, mutta ei riitä kysynnän tyydyttämiseen. Tiedote lähetetään niin kauan, kuin varastossa olevan tavaran määrä tyydyttää kysynnän täysin.