Mappdelning

Optionen är tillgänglig för företag vilka har flera kontaktpersoner med ett och samma kundnummer.

Det finns möjlighet att begränsa tillträdet till dina mappar för andra personer. Om en mapp ska vara osynligt för dina medarbetare räcker det att ändra dess status till "privat".

Man kan även generera en länk till en viss mapp som gör att mappen kan nås utan inloggning på webbsidan. För detta ska man använda funktionen "Generera länk till mappen”.

En person som mappen skickas till kan efter inloggning kopiera den till Favoriter.