Ditt konto

1. välj lämplig option:
  2. fyll i registreringsformulär för ny kund, alla rutor markerade med stjärna måste vara ifyllda,
  3. ta emot e-postmeddelande med aktiveringslänk och/eller kundnummer och lösenord, enligt information angiven på sidan efter godkännandet av formuläret,
  4. aktivera kontot genom att klicka på aktiveringslänken som finns i e-postmeddelandet.

Om du har problem med bekräftelsen eller att avsluta registreringen, dok@tme.eu.
Beskriv problemet – ju mera exakt beskrivning, desto snabbare kan vi hjälpa dig.

Samtycken

För att göra ändringar i tidigare givna samtycken, logga in på webbplatsen, gå till fliken “Ditt konto”->”Samtycken” och ändra sedan inställningarna.

Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundservice på följande e-postadress dok@tme.pl