Identifiering av kontaktperson

Företagskunder som loggar in på firmans allmänna login-namn skall ombedjas att fylla i ett formulär som identifierar kontaktpersonen. Då skall man välja en av de angivna kontaktpersonerna (om dessa finns) eller identifiera en ny kontaktperson, fylla i alla nödvändiga fält i formuläret och klicka sedan på aktiveringslänken som skickas sedan till den angivna e-mailadressen.

Identifieringen av konkreta personer som använder tjänsten låter oss knyta era detaljuppgifter till hanterade beställningar. Det skall även förbättra leveranser av paket till motsvarande medarbetare i företaget.