Inloggning

För att logga in på webbsidan räcker det att ange användarnamn och lösenord i lämpliga rutor och sedan trycka på LOGGA IN knappen.

För att säkra informationen som skickas över internet sker inloggning till tjänsten med användande av det säkra, krypterade TLS-protokollet (Transport Layer Security) i version >= 1.2.
Det skyddar data som överförs via webbsidan.
En skyddad webbsida har en symbol av ett stängt gult hänglås nere i webbläsarfönstret.
Detta karakteristiska tecknet är en garanti för kopplingens riktighet.
Efter inloggning sker automatisk omdirigering till standard http-protokoll.

Inloggning gör det möjligt att:

• bläddra i TMEs hela offert med aktuella lagerstatus,
  • göra online-beställning,
  • bläddra i kvantitetspriser med dina rabatter och prisreduceringar,
  • få översikt av tidigare inlämnade, icke-genomförda beställningar,
  • beställa TMEs katalog

Om du glömt denna information använd funktionen GLÖMT LÖSENORD. Nytt tillfälligt lösenord kommer att genereras som ska ändras vid första inloggningen.

Vid svårigheter med inloggning kontakta oss på: dok@tme.eu